Wolff-exit hangt in de lucht: 'Aston Martin wil de beste mensen hebben' Formule 1

Wolff-exit hangt in de lucht: 'Aston Martin wil de beste mensen hebben'

Door Christian Moerman 08 april 2020 | 13:05


Bij de Sky F1 Vodcast bespreken Rachel Brookes en Johnny Herbert hoe het nou zit tussen Mercedes en Toto Wolff. Er spelen steeds meer verhalen op over een gebroken huwelijk, ook de Sky Sports-analisten denken aan een mogelijke exit van de Oostenrijkse teambaas.

'Ik heb alleen gelezen wat er geschreven is. Maar we weten hoe de situatie in Australië ontplooide. Mercedes gaf aan te willen racen, waarna Wolff een telefoontje van de Daimler-top kreeg dat ze het niet zagen zitten', merkt Brookes op.

Naar verluidt bleef de keuze bij Wolff liggen maar was de Mercedes-teambaas niet tevreden dat hij op het matje geroepen werd. Er werd hem vriendelijk verzocht om in Australië niet het circuit op te gaan van bovenaf, eigenlijk had hij geen keus.

Ligt een toekomst bij Aston Martin in het verschiet? 'We weten dat Wolff en Stroll een goede verstandhouding hebben, je kan je voorstellen dat ze graag samen willen werken', vervolgt Brookes. De Sky Sports-dame benadrukt dat Lawrence Stroll en Wolff goed door één deur gaan.

Herbert over toekomst Wolff

Johnny Herbert sluit zich hierbij aan: 'Dat denk ik ook. De relatie tussen die twee is zeer sterk. Ik denk bovendien dat het een uitstekende combinatie zou zijn.' Herbert denkt aan een mogelijke transfer voor Stroll naar Aston Martin, vanaf 2021 zal de autofabrikant aan de start verschijnen in de F1.

Stroll is een geboren zakenman en weet hoe je een succesverhaal opbouwt: 'Aston Martin wil de beste mensen hebben. Lawrence tovert al zijn merken om. Hij maakt het bedrijf zo sterk mogelijk, dat betekent dat je het management ook op dat niveau moet hebben.' (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws