Briatore was ziek: 'Zou het coronavirus geweest kunnen zijn' Formule 1

Briatore was ziek: 'Zou het coronavirus geweest kunnen zijn'

Door Christian Moerman 08 april 2020 | 13:55


Flavio Briatore heeft tegenover Corriere della Sera aangegeven dat hij denkt het coronavirus al gehad te hebben. De voormalige Formule 1-teambaas denkt daarnaast dat het virus het leven voor goed zal veranderen.

'Ik denk dat ik het virus al gehad heb. Ik was in december ziek en mijn dokter heeft aangegeven dat dat het coronavirus geweest zou kunnen zijn', merkt de oud Renault-topman op.

Briatore denkt dat we het leven zoals we het gewend waren voordat het virus toesloeg niet meer terug gaan zien: 'De opgave is momenteel om te overleven en zo veel mogelijk banen te sparen.'

'Thuis bel ik met name via videoconferenties met mijn werknemers. Ook breng ik veel meer tijd door met mijn zoontje, Nathan Falco. Dat bevalt me eigenlijk wel', ook in isolatie besteedt de Italiaanse zakenman zijn tijd nuttig.

Briatore voorspelt Chinese invloeden

De man die met Benetton én Renault wereldkampioenschappen wist te winnen waarschuwt voor toenemende Chinese invloeden in Europa: 'Het is een catastrofe voor de hele economie. Over een paar maanden kopen de Chinezen alle grote Italiaanse bedrijven op. We moeten door het virus anders denken.'

'Het is nu noodzaak om te voorkomen, niet genezen. We moeten leren leven met dit virus en de invloed op het dagelijks leven minimaliseren, niets zal meer hetzelfde zijn', concludeert Briatore.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws