Gasly zit vast in Dubai: 'Mag alleen naar de supermarkt' Formule 1

Gasly zit vast in Dubai: 'Mag alleen naar de supermarkt'

Door Maurits Kappetijn 08 april 2020 | 19:38


Voor Pierre Gasly en zijn personal trainer is de coronacrisis tot nu toe één grote ramp. De AlphaTauri-coureur vloog na de Australische Grand Prix naar huis, met Dubai als tussenstop. Echter werden daar alle vluchten geannuleerd en dus zit de Fransman vast in het Midden-Oosten. 

In gesprek met Autosprint laat Gasly weten vast te zitten in Dubai, iets wat de Fransman totaal niet aan zag komen. 'We bleven nog even in Australië, want daar leek de situatie wat normaler te zijn dan in Europa en de rest van de wereld. Mijn personal trainer en ik bleven in Melbourne. We hadden een geweldige tijd, totdat ook in Australië de epidemie echt losbrak. Toen besloten we om terug te vliegen. We vlogen over Dubai, maar dat bleek achteraf totaal de verkeerde beslissing te zijn.'

Alleen nog de deur uit voor boodschappen

Eenmaal aangekomen in Dubai, kreeg de voormalig teamgenoot van Max Verstappen slecht nieuws te horen. 'We besloten wat dagen te blijven, maar die dagen werden weken. Eerst waren de regels ook nog niet zo streng, maar naderhand mocht je alleen nog de deur uit om boodschappen te doen in de supermarkt. Een regelrechte ramp dus.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws