Ricciardo: 'Ik baal enorm dat Zandvoort uitgesteld is' Formule 1

Ricciardo: 'Ik baal enorm dat Zandvoort uitgesteld is'

Door Christian Moerman 09 april 2020 | 09:51


Daniel Ricciardo baalt dat er niet in Zandvoort geracet gaat worden in mei. De Australiër zag het wel zitten om door het circuit op de duinen te scheuren en hoopt dan ook dat de Nederlandse Grand Prix niet van de kalender verdwijnt.

'Ik baal er enorm van dat Zandvoort uitgesteld is. Ik hoop dat ze een nieuw plekje op de kalender vinden voor die race, ik keek er erg naar uit om daar te rijden', merkt de Renault-coureur op tegenover Ziggo Sport.

Zandvoort is natuurlijk een metamorfose ondergaan sinds duidelijk werd dat de Formule 1 terug zou keren naar het iconische circuit: 'Het circuit met die nieuwe bochten en alle andere aanpassingen die ze specifiek voor de Formule 1 gemaakt hebben zag er cool uit.'

'Laten we hopen dat die race plaats gaat vinden', oppert Ricciardo. De voormalige teamgenoot van Max Verstappen wil dat de Grand Prix van Nederland hoe dan ook op de kalender blijft staan.

Verstappen tevreden over Circuit Zandvoort

Ook Verstappen zelf bleek tevreden over hoe het vernieuwde circuit eruit is komen te zien volgens Inside Racing: 'Ik ben zeer onder de indruk van het werk dat men daar verricht heeft. Ik hoop dat we daar snel kunnen racen.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws