Norris: 'Wordt beter naar me geluisterd binnen McLaren dan een jaar geleden' Formule 1

Norris: 'Wordt beter naar me geluisterd binnen McLaren dan een jaar geleden'

Door Sam Koster 10 april 2020 | 20:33


Lando Norris voelt zich na zijn eerste jaar als McLaren-coureur nog beter op zijn plek bij het team uit Woking. De Britse rijder stelt in gesprek met Motorsport.com dat er na zijn eerste jaar beter naar hem wordt geluisterd door het team.

'Als je al een jaar heb geracet voor het team, krijg je ook meer respect binnen het team en wordt er ook beter naar je geluisterd', aldus Norris. 'Je wordt als een professioneler iemand gezien, dat geeft me dan weer meer vertrouwen in mezelf', gaat de jonge Brit verder.

Dat er binnen het team meer wordt geluisterd naar wat Norris zegt, betekent dat hij meer over zijn woorden moet nadenken. 'Ik kan niet meer overal blind 'ja' op zeggen alsof ik een rookie ben', weet de McLaren-coureur. 'Omdat er beter naar me wordt geluisterd, moet ik bovendien preciezer zijn richting het team', vervolgt hij.

Norris mentaal gesterkt na wintertests

Ook voor zichzelf had Norris zijn persoonlijke verbeterpunten precies voor ogen gesteld. Daaraan heeft hij in de wintertests goed kunnen werken, wat hem veel vertrouwen gaf. 'Op mentaal gebied gaf dat een betere situatie', aldus de Brit. 'Die moet ik vasthouden zodra we weer racen', besluit hij. (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws