Update | FOM houdt vertrouwen in Grand Prix van Hongarije  Formule 1

Update | FOM houdt vertrouwen in Grand Prix van Hongarije 

Door Christian Moerman 02 mei 2020 | 08:17


De Grand Prix van Hongarije zal definitief achter gesloten deuren plaatsvinden. Sky Sports meldt dat de Hongaarse overheid maatregelen heeft genomen die een race met publiek onmogelijk maken.

'De Hongaarse overheid heeft aangegeven dat evenementen met meer dan 500 mensen tot 15 augustus afgelast zijn', aldus het autosportmedium. Deze datum valt twee weken nadat de Grand Prix van Hongarije gepland staat.

Hungaroring houdt hoop

Niet veel later kwam er ook bericht van een woordvoerder van de Hungaroring: 'Een evenement met fans zal niet langer mogelijk zijn. We hopen nog steeds op een race achter gesloten deuren.'

'We blijven samenwerken met de Formule 1 in een poging dit alsnog mogelijk te maken', concludeert de woordvoerder. In Hongarije heeft men wel al aangegeven voor de volle honderd procent te gaan voor het houden van een race in 2020.

Hiermee schaarde het circuit zich onder de twee andere circuits (de Red Bull Ring en Silverstone, red.) die koste wat het kost een Formule 1-race willen organiseren dit jaar. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Update | FOM houdt vertrouwen in Grand Prix van Hongarije 

Bij Formula One Management (FOM) heeft men er vertrouwen in dat de Grand Prix van Hongarije ook in 2020 'gewoon' op de kalender staat. Dat schrijft de BBC dit weekend. 

Medewerkers van de FOM zouden gesproken hebben met de Hongaarse overheid. Bekend is dat dat land de Formule 1 graag ziet komen, omdat het een promotie is voor de hoofdstad én het land. 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws