'Russell, Norris en Leclerc vielen niet op dezelfde manier binnen in F1 als Verstappen' Formule 1

'Russell, Norris en Leclerc vielen niet op dezelfde manier binnen in F1 als Verstappen'

Door Joris Verwijst 16 mei 2020 | 20:31


George Russell, Lando Norris en zelfs Charles Leclerc maakten bij hun entree in de Formule 1 niet dezelfde indruk als Max Verstappen. Dat stelt Olav Mol, commentator bij Ziggo Sport. 

'Max behoort tot die speciale jongens die maar eens in de zoveel tijd voorbij komen', aldus Mol in gesprek met Formule 1. 'Van de nieuwkomers - denk aan Norris, Russell en Leclerc - is niemand op dezelfde manier met de deur in huis gevallen in de Formule 1. Niet dat zij niet talentvol zijn, maar Max steekt er toch bovenuit.' 

En dus veranderen de verwachtingen ook, vertelt Mol. 'Hij behaalde in 2015 al een paar vierde plaatsen in die Toro Rosso. Dan roept iedereen: wauw, dat komt echt door die gast, want die auto is niet zo goed. Vandaar dat mensen nu naar Red Bull wijzen als Max niet wint: die auto is niet goed genoeg, want we weten wat Max kan.' 

Seizoen start in Oostenrijk

Wat Max kan, gaan we vermoedelijk vanaf zondag 5 juli zien. Dan lijkt het nieuwe Formule 1-seizoen te starten, het zij zonder publiek. Die eerste race wordt waarschijnlijk gehouden op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Verstappen wist in 2018 én 2019 die Grand Prix op zijn naam te schrijven. (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste Formule 1-nieuws? Abonneer je dan op het Nederlandse magazine van Formule 1!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws