Ecclestone hoopt op 'super team' Hamilton en Vettel: 'Goed voor de sport' Formule 1

Ecclestone hoopt op 'super team' Hamilton en Vettel: 'Goed voor de sport'

Door Christian Moerman 22 mei 2020 | 09:24


Bernie Ecclestone zou dolgraag zien dat Sebastian Vettel naar Mercedes vertrekt na 2020. Volgens de voormalige Formule 1-baas zouden beide heren deze uitdaging wel zien zitten en zou het 'super team' goed zijn voor de sport.

'Ik zou dat graag zien, Vettel bij Mercedes. Natuurlijk lijkt het mij mooi om Vettel het op te zien nemen tegen Lewis Hamilton, ik denk dat dat goed zou zijn voor de Formule 1. Het zou goed zijn voor de sport en goed voor de toeschouwers', meent de Brit via RTL.

Twee wereldkampioenen bij Mercedes

Zou het voor problemen kunnen zorgen, twee wereldkampioenen in één team? Volgens Ecclestone niet: 'Ik denk dat zij prima met elkaar door één deur kunnen. Het is niet een kwestie van twee ego's naast elkaar zetten, ze zijn allebei gewoon enorm getalenteerd. Het zou een 'super team' worden.'

'Ik zie geen scenario waarin Lewis zich zorgen maakt en ik weet dat Sebastian het waanzinnig zou vinden om zijn rivaal uit te kunnen dagen', concludeert hij. Op het asfalt zouden beide heren definitief af kunnen rekenen met elkaar. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws