Directeur Silverstone: 'Optimistisch dat GP Groot-Brittannië doorgaat' Formule 1

Directeur Silverstone: 'Optimistisch dat GP Groot-Brittannië doorgaat'

Door Harry Verolme 22 mei 2020 | 18:59


Rondom de aanstaande Grand Prix van Groot-Brittannië bestaan nog enkele onzekerheden, maar de directeur van Silverstone is er persoonlijk van overtuigd dat de double header op het circuit aan het eind van juli door zal kunnen gaan. In zijn ogen zal de Formule 1 de eigenlijk verplichte van 14 dagen quarantaine kunnen omzeilen.

In gesprek met Sky Sports F1 vertelt Stuart Pringle, de directeur in kwestie, 'optimistisch' te zijn dat de Britse overheid geen roet in het eten zal gooien wat betreft de plannen van de Formule 1. 'Ik weet zeker dat de overheid begrijpt hoe belangrijk het is dat deze industrie, waarin veertigduizend mensen hun kost winnen, weer op kan starten.'

'Ik ben mij er van bewust dat het een ontzettend gecompliceerde situatie is, maar ik ben overtuigd dat er een manier gevonden zal worden om het kampioenschap uit de brand te helpen', stelt Pringle, die concludeert dat de Britse overheid een speciale oplossing voor de F1 zal verzinnen.

Niet iedereen is het echter eens met de circuitdirecteur. Uit andere hoeken komen namelijk geluiden dat er voor de Formule 1 geen uitzondering gemaakt zal worden.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws