'Russische GP kan eerste worden met publiek op 27 september' Formule 1

'Russische GP kan eerste worden met publiek op 27 september'

Door Joshua Jacobs 25 mei 2020 | 11:23


Raceorganisator Alexey Titov van de Grand Prix van Rusland in Sochi komt met het opmerkelijke statement dat het Sochi Autodrome wel eens de eerste wedstrijd kan worden waar weer publiek bij is sinds de uitbraak van het coronavirus. De CEO van ROSGONSKI, de evenementhouder, ziet de race eind september doorgaan. 'Onze data blijven onveranderd', laat hij weten op de Instagram-pagina van het circuit.

'Ik denk dat de Russische race alle mogelijkheden heeft om de eerste te worden met publiek. Wel moeten we inzien dat de epidemie behoorlijk complex is.' Met zijn conclusie zou je ervan uit gaan dat de grenzen open zijn en iedereen weer normaal naast elkaar kan zitten. De Rus kan geen garanties geven, al hoopt hij snel duidelijkheid te kunnen bieden over de race.

'Welke versie je ook rond ziet gaan op internet, is gewoon gokwerk. Alles wat op dit moment zeker is, zijn de wedstrijden in Oostenrijk. Alles erna is koffiedik kijken, er zijn geen details bekend.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws