Ricciardo reageert: 'Ontzettend balen dat Zandvoort is afgelast' Formule 1

Ricciardo reageert: 'Ontzettend balen dat Zandvoort is afgelast'

Door Christian Moerman 28 mei 2020 | 12:35


Daniel Ricciardo heeft een bericht naar buiten gebracht als reactie op de afgelasting van de Grand Prix van Nederland. De voormalig teamgenoot van Max Verstappen baalt dat het evenement afgelast is.

'Hoe gaat het Nederlandse fans? Ik hoop dat het goed met iedereen gaat. Het is natuurlijk ontzettend balen dat Zandvoort is afgelast, gezien de banking en alles wat ze aan het circuit hebben gedaan', aldus de Australiër via Twitter.

Vanuit Perth wacht ook de Renault-coureur op een herstart van het seizoen. Hoewel er bij die eerste races geen publiek verwacht wordt hoopt Ricciardo spoedig een paar enthousiaste Nederlandse Formule 1-fans tegen het lijf te lopen: 'Hopelijk zie ik jullie snel, blijf gezond en veilig.'

Lammers vraagt om geduld

In hetzelfde filmpje, dat gepubliceerd werd door de organisatie van de Dutch GP, laat ook Lammers van zich horen: 'Wij hopen dat jullie, net als wij, blijven uitkijken naar een onvergetelijk raceweekend. Want jullie geduld zal worden beloond.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws