Ecclestone: 'Vettel wil teamgenoot Hamilton worden bij Mercedes' Formule 1

Ecclestone: 'Vettel wil teamgenoot Hamilton worden bij Mercedes'

Door Sam Koster 28 mei 2020 | 18:59


Bernie Ecclestone denkt dat Sebastian Vettel naar Mercedes wil om Lewis Hamilton uit te dagen. De voormalige commerciëel rechtenhouder van de Formule 1 heeft de Duitser echter iets anders geadviseerd. Hamilton die weggaat naar Ferrari, of welk ander team dan ook, zit er volgens de Brit niet in.

'Ik heb met Sebastian gesproken en gezegd dat hij er een jaar tussenuit zou moeten. Dan kan hij in 2022 met de nieuwe regelementen terugkeren en zien hoe de sport verandert', aldus Ecclestone. De 89-jarige aanstaande vader denkt echter niet dat de viervoudig wereldkampioen zijn advies wil opvolgen. 'Ik denk dat Vettel naar Mercedes wil om het daar tegen Hamilton op te gaan nemen', beweert de voormalig Brabham-teambaas.

'Hamilton rijdt bij Mercedes, of rijdt niet'

De huidige wereldkampioen ziet Eccelstone nooit naar een ander team verkassen, zo zegt hij tegen Evening Standard. 'Als er niet veel verandert, kan Lewis zo nog eens tien keer kampioen worden. Het is gewoon nonsens voor hem om ergens anders heen te gaan. Als Hamilton weggaat bij Mercedes, stopt hij helemaal', verwacht de Brit. (Foto: Ferrari F1 Media)

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws