Windsor over Williams: 'Ironisch dat ze juist nu de boel te koop zetten' Formule 1

Windsor over Williams: 'Ironisch dat ze juist nu de boel te koop zetten'

Door Christian Moerman 29 mei 2020 | 17:12


Peter Winsdor denkt dat het bijzonder is dat Williams de renstal te koop zet. De toekomst van de Formule 1 heeft er nog nooit zo goed uit gezien dus het zal volgens de Formule 1-analist dan ook niet moeilijk zijn om een geldschieter te vinden.

'Over het algemeen waren de teams het eens met het drukken van de kosten. Ondanks dat dit in de komende jaren lukt is het dus niet mogelijk voor Williams om een bank in te lopen en te zeggen: de sport ziet er nu zeer veelbelovend uit', meldt Windsor via zijn eigen Youtube-kanaal.

Het is niet uitgesloten dat ze alsnog een financiering veilig weten te stellen, denkt de Brit: 'Dit kan in de toekomst nog wel gebeuren, maar het is ironisch dat ze juist nu de boel te koop zetten. Het is triest, jammer dat Williams zo diep in de problemen zit.'

Windsor ziet potentie in Williams

Windsor denkt dat het huidige Williams wel degelijk potentie heeft om zich van de hekkensluiter-positie af te werken in de komende jaren: 'Ze hebben goede coureurs en uitstekende ingenieurs. Als ze alle mensen kunnen behouden dan komen die resultaten vanzelf wel.'

'Wat Nicholas Latifi betreft, hij is goed en heeft veel ervaring opgedaan in de Formule 2. Ik denk dat hij veel van George (Russell, red.) gaat leren', concludeert de sportjournalist. (Foto: Williams F1 Media)

Windsor over verkoop van Williams


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws