Norris schakelt hulp Verstappen in: 'Hij weet hoe je Ricciardo op de kast jaagt' Formule 1

Norris schakelt hulp Verstappen in: 'Hij weet hoe je Ricciardo op de kast jaagt'

Door Harry Verolme 29 mei 2020 | 18:44


Lando Norris heeft in Max Verstappen een goede vriend. De veel meer ervaren Red Bull-coureur deelt zijn kennis naar het schijnt graag met zijn Britse kameraad. Norris heeft dan ook aangegeven Verstappen opnieuw te zullen raadplegen met het oog op het F1-seizoen van 2021, waarin Daniel Ricciardo zijn teamgenoot zal worden.

Dat Norris geen trek heeft in verrassingen, blijkt wel uit de woorden die hij spreekt in een Instagram-interview met Sky Sports. Daarin geeft de pas twintigjarige coureur aan dat hij Verstappen spoedig een belletje zal geven om de zwakke plekken van Ricciardo te ontdekken. 'Als iemand weet hoe je hem op de kast jaagt, dan is Max het wel', stelt de McLaren-coureur.

Het zal niet de eerste maal zijn dat Norris aanklopt bij Verstappen om informatie los te peuteren. 'In het verleden heb ik goede tips van hem gekregen', legt de Brit uit. 'Verstappen wist mij veel te vertellen over Carlos Sainz. Daar heb ik veel aan gehad. En hij weet minstens zoveel over Ricciardo. Het is noodzakelijk om dingen van je teamgenoot te weten', concludeert Norris.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws