Marko geheimzinnig over Mercedes: 'Gebeurt veel met personeel daar' Formule 1

Marko geheimzinnig over Mercedes: 'Gebeurt veel met personeel daar'

Door Joshua Jacobs 01 juni 2020 | 11:33


Helmut Marko vindt een transfer van Sebastian Vettel naar Mercedes of Aston Martin niet onrealistisch, maar het hangt volgens hem wel af van wat er gaat gebeuren bij Mercedes.

Op de vraag van OE24 reageert Marko relatief ontwijkend, door niet te kijken naar de kwaliteiten van Vettel, maar van hoe Mercedes er tegen die tijd voor staat. Volgens de Oostenrijker kan dat mogelijk anders uitpakken dan gedacht. 'Laten we afwachten welke ontwikkelingen er bij Mercedes nu aan de gang zijn. Daar gebeurt veel op personeelsgebied, zoals je kan horen.'

Mercedes heeft zich nog niet vastgelegd om als team in de Formule 1 te blijven, en er spelen veel geruchten over de toekomst. Ook zijn de rijders voor 2021 nog niet vastgelegd, en heeft Toto Wolff aandelen gekocht in Aston Martin 'op persoonlijke titel'.

Een gevecht met de Duitsers zal Red Bull niet schuwen, geeft Marko aan, in welke vorm dan ook. Marko houdt zich echter op de vlakte welk team er dan tegenover hen zal staan. Is een fusie met Aston Martin mogelijk? 'Aan deze speculatie wil ik niet deelnemen.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws