Russell: 'We worden allemaal minstens één keer getest tijdens het weekend' Formule 1

Russell: 'We worden allemaal minstens één keer getest tijdens het weekend'

Door Christian Moerman 03 juni 2020 | 09:50


George Russell heeft er vertrouwen in dat de Formule 1 de races in goede banen zal leiden. Ondanks het coronavirus rekent hij op een succesvolle seizoensstart waarin met op het circuit met voorzorgsmaatregelen de veiligheid van de betrokkenen garandeert.

'Het is een lange stop geweest. Dat was natuurlijk nodig, maar ik heb het enorm gemist. Ik heb veel meters gemaakt op de simulator maar ik kan gewoon niet wachten om weer te gaan racen', geeft Russell aan tegenover BBC.

Russell weet dat de organisatie van de sport alles op alles zet om de evenementen vlekkeloos te laten verlopen: 'De Formule 1 zal er alles aan doen om het zo veilig mogelijk te houden. We gaan allemaal op zijn minst één keer getest worden gedurende het weekend. We houden afstand en er gaan per team minder mensen mee.'

Russell vertrouwt op Formule 1-organisatie

Het veiligheidsprotocol van de Formule 1 is inmiddels goedgekeurd door de Oostenrijkse overheid. Ook de Williams-coureur heeft het volste vertrouwen in de organisatie: 'Onder de reglementen die de Formule 1 invoert weet ik zeker dat het allemaal goed gaat komen.' (Foto: Williams F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws