Singaporese minister acht doorgang Grand Prix 'heel onzeker' Formule 1

Singaporese minister acht doorgang Grand Prix 'heel onzeker'

Door Christian Moerman 03 juni 2020 | 11:13


De Grand Prix van Singapore ligt sinds het uitbreken van het coronavirus onder vuur. Omdat de organisatie van de race in de Aziatische stadstaat een race achter gesloten deuren niet ziet zitten moeten de reglementen in september versoepeld zijn. Naar meest recente berichtgeving zit dit er niet in.

'Het is heel onzeker of de COVID-19 restricties genoeg versoepeld zijn in september om een Formule 1-race met toeschouwers te organiseren in Singapore', heeft de minister van Nationale Ontwikkeling, Lawrence Wong, aangegeven volgens Straits Times.

Singapore zal in september in de tweede fase van de versoepeling zitten. Aan het begin van deze fase mogen publiekelijke samenkomsten plaatsvinden met maximaal vijf mensen. Deze hoeveelheid zal vergroot worden naar aanleiding 'als de voorwaarden positief zijn' en de hoeveelheid COVID-19-infecties laag zijn.

'Maar wanneer dit precies kan is heel onduidelijk. We kunnen momenteel niemand nog verzekeren dat er evenementen doorgaan in september', vervolgde Wong. De promotor van de Grand Prix van Singapore heeft al aangegeven dat hij een race achter gesloten deuren uitgesloten is, omdat het een straatrace betreft. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws