Promotor GP Brazilië: 'Verwachten dat FIA een race in november gaat bevestigen' Formule 1

Promotor GP Brazilië: 'Verwachten dat FIA een race in november gaat bevestigen'

Door Christian Moerman 03 juni 2020 | 14:01


Hoewel het coronavirus in Brazilië nog lang niet is gaan liggen, blijkt uit de woorden van de promotor van de Braziliaanse Grand Prix dat ze geen problemen voorzien. Ze zijn op Interlagos zelfs bereid om te racen mét publiek.

Tamas Rohonyi heeft tegenover Forbes Magazine aangegeven dat alles op schema ligt voor de Grand Prix van Brazilië: 'Er worden voorbereidingen getroffen zoals gepland. Het evenement zou zonder problemen georganiseerd moeten worden.'

'We verwachten dat de FIA een race in november zal bevestigen', meent de Braziliaan. Vooralsnog gaat men er vanuit dat we in 2020 gewoon een Formule 1-race verrijden in Sao Paulo.

Grand Prix van Brazilië mét publiek

De seizoensstart in Europa wordt verreden voor lege tribunes. In Brazilië verwachten ze dat een race mét publiek in november gewoon mogelijk zal zijn: 'We hebben tot nu toe geen signaal ontvangen van de Formule 1 dat we onze race anders zouden moeten laten verlopen dan normaal.'

'Zo lang dat niet het geval is plannen we een Grand Prix mét publiek', concludeert Rohonyi. Een bericht van de organisatie van de sport zou hier dus nog steeds verandering in kunnen brengen. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws