Vader Hamilton: 'Het is onrechtvaardig om te juichen voor Lewis' Formule 1

Vader Hamilton: 'Het is onrechtvaardig om te juichen voor Lewis'

Door Merijn Kramer 03 juni 2020 | 18:19


De vader van Lewis Hamilton, Anthony Hamilton, ziet zijn zoon dit seizoen liever niet racen. Hij is van mening dat de Formule 1 de coronacrisis moet afwachten voordat er weer Grands Prix worden georganiseerd. Dat laat hij weten in een interview met ITV News.

Op 5 juli gaat het nieuwe seizoen van start in Oostenrijk, iets waar de vader van Hamilton het niet mee eens is. 'We zullen geduld moeten hebben en wachten tot het aantal besmettingen tot een nulpunt is teruggedrongen. Op dat moment kunnen de mensen die zich nu hard inzetten tegen het virus ook huiswaarts keren om daar te genieten van de sport', vertelt hij.

Hamilton sr. gaat niet juichen voor zoon

Hamilton sr. is dus erg waakzaam wat betreft het virus. Hij zal gezien de huidige situatie rond het coronavirus dan ook niet juichen wanneer zijn zoon op het podium staat. 'Ik zou het onrechtvaardig vinden om voor de tv te juichen voor Lewis of hem op het podium te zien staan. Ik wil niet voor hem juichen op het moment dat er ergens anders duizenden mensen sterven aan het coronavirus', sluit hij af. (Mercedes AMG F1)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

Renealexander
4 Jun 2020 om 09:00

Wat een gelul ,als ze zo begaan zijn met hun medemens ,laten ze dan wat goeds doen met hun miljoenen inplaats van allemaal villas en dure sportautos kopen .

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws