Wolff over mogelijke komst Vettel: 'Je kan niet meteen nee zeggen' Formule 1

Wolff over mogelijke komst Vettel: 'Je kan niet meteen nee zeggen'

Door Merijn Kramer 03 juni 2020 | 19:42


Toto Wolff heeft zich tegenover La Gazzetta dello Sport uitgelaten over een mogelijke transfer van Sebastian Vettel naar Mercedes. Op dit moment is er nog volop speculatie rond de stoeltjes van Mercedes en Renault in 2021. Vettel wordt daarbij herhaaldelijk in verband gebracht met een vertrek naar de Duitse renstal. 

'Je kan niet meteen nee zeggen tegen een viervoudig wereldkampioen, een uitzonderlijk talent en een grote persoonlijkheid zonder hier goed over na te denken. We nemen later in de zomer de beslissing voor onze coureurs in 2021', vertelt Wolff.

Met die opmerking laat Wolff de deur voor de Duitser in ieder geval voor een deel open staan. Hij laat daarnaast ook weten dat de komst van Vettel niet meeweegt in de onderhandelingen die het team heeft met Lewis Hamilton. Het team van Mercedes hoopt daarom snel tot een akkoord te komen met Hamilton.

Onthouden wat er met Rosberg gebeurde

Daarnaast geeft Wolff ook aan rekening te houden met lessen uit het verleden. Iedereen kan zich de intense rivaliteit tussen Nico Rosberg en Hamilton namelijk nog goed herinneren. Anderen maken namelijk ook nog steeds kans op het Mercedes zitje in 2021.

'We willen vooral niet onvoorbereid zijn. In principe ligt alles open, maar er moet natuurlijk goed overlegd worden met onze coureurs. Rekening houdend met het feit dat we goede coureurs hebben én we ook een jong talent hebben in de vorm van George Russell', sluit Wolff af. (Bron: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws