Schumacher: 'Heb afgesproken om niets over Michael's conditie te zeggen' Formule 1

Schumacher: 'Heb afgesproken om niets over Michael's conditie te zeggen'

Door Christian Moerman 04 juni 2020 | 15:20


Ralf Schumacher heeft aangegeven dat hij over de toestand van zijn broer, Michael Schumacher, niets kwijt wil. Ook biedt hij zijn perspectief op de opkomst van de nieuwe generatie Schumachers in de autosport. Mick Schumacher (het zoontje van Michael, red.) en David Schumacher (zijn eigen zoon, red.) zijn naam voor zichzelf aan het maken in de sport.

Na het skiongeluk in Méribel is zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher in een coma beland. Sinds hij daar uit is, is weinig vernomen van de Duitser. Ook zijn broertje wil er niets over kwijt. 'Mijn familie en ik hebben afgesproken om er niets over te zeggen', geeft hij aan via Express

Nieuwe generatie Schumachers

Er zit een nieuwe generatie Schumachers aan te komen die in de voetsporen van de broers moeten treden. Bij RTL werd er zelfs gesproken van een terugkeer van een Schumacher naar de koningsklasse van de autosport. Dat gaat volgens Ralf wat ver: 'Een Schumacher terug in de Formule 1, dat klinkt nu nog erg geestig.'

'We hebben er om gelachen. Om eerlijk te zijn denk ik dat het wat te enthousiast was van RTL. Dit soort verhalen zijn natuurlijk een bron van vermaak, maar zo makkelijk ligt het niet voor de nieuwe generatie', concludeert hij.

Binnenkort ziet hij Mick dus nog niet in actie komen voor Alfa Romeo of Ferrari. Ook zijn eigen zoon, David Schumacher is aan het racen geslagen. Vorig jaar reed hij, op achttienjarige leeftijd, twee races in de Formule 3. Dit jaar neemt hij deel aan de MRF Challenge Formula 2000. (Foto: Ferrari F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws