Binotto ontkent aanpassingen: 'De auto zal hetzelfde zijn als in Australië' Formule 1

Binotto ontkent aanpassingen: 'De auto zal hetzelfde zijn als in Australië'

Door Rick Pasker 06 juni 2020 | 16:00


Mattia Binotto ontkent dat Ferrari aanpassingen heeft gemaakt aan de motor, software en aerodynamica. Dat terwijl het Italiaanse La Gazzetta dello Sport eerder nog wist te melden dat er wel degelijk aanpassingen aan de bolide gemaakt zouden zijn, maar de teambaas van Ferrari drukt die geruchten de grond in.

'Het zal een moeilijke start worden voor ons', begint Binotto tegenover La Stampa. 'De bolide zal hetzelfde zijn als die we in Australië hadden. We konden niet verder werken vanwege de verplichte sluiting van de fabrieken. Helaas gaven de wintertesten ons nog niet voldoende inzicht', stelt de Zwitser.

'Blij om terug te keren naar normaal'

Duidelijk is dat het seizoen anders vormgegeven zal worden vanwege het coronavirus. Het is nog maar de vraag of teams dat financieel aankunnen. 'Ze ontvangen niet de verwachte inkomsten, of die nu van Liberty Media of van de sponsors komen. We bereiden ons erop voor en zullen het seizoen met enthousiasme tegemoet gaan. We zijn blij om terug te kunnen keren naar normaal', sluit Binotto af. (Foto: Ferrari F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws