Webber vindt situatie Vettel lastig: 'Misschien blijft hij wel even aan de kant' Formule 1

Webber vindt situatie Vettel lastig: 'Misschien blijft hij wel even aan de kant'

Door Rick Pasker 06 juni 2020 | 17:46


De grote vraag op dit moment is waar Sebastian Vettel zijn carrière in 2021 voort moet gaan zetten. Nu de Duitser na dit seizoen niet meer mag rijden voor Ferrari zijn de geruchten inmiddels losgebarsten. Mercedes en Renault, maar ook Aston Martin, worden als eventuele teams genoemd waar Vettel terecht zou kunnen.

Mark Webber, te gast in At The Controls, vindt het lastig te zeggen waar de Ferrari-coureur heen zou moeten. 'Ik zie hem in ieder geval niet rijden voor een team uit het middenveld. Tot nu toe heeft Vettel in zijn hele carrière bijna altijd voor een team gereden met podiumkansen. Een overstap naar Renault kan ik me dan ook niet voorstellen. Misschien blijft hij in 2021 aan de kant en overweegt 'ie een comeback.'

'Vettel heeft alles gegeven'

Volgens de oud-Formule 1-coureur ziet Vettel er ouder uit dan hij daadwerkelijk is. 'Ik denk dat hij bij het opstaan niet meer de passie voelt om de Ferrari te besturen. Dat is voor een sportman natuurlijk wel een probleem. Vettel heeft alles gegeven om het team op te bouwen en een wereldtitel te winnen. Dat is hem niet gelukt. De Italiaanse cultuur heeft niet geholpen om zich steeds weer op te kunnen laden.' (Foto: Ferrari F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws