Ricciardo hoopt op concurrentie van Norris: 'Dat voelde ik ook bij Verstappen' Formule 1

Ricciardo hoopt op concurrentie van Norris: 'Dat voelde ik ook bij Verstappen'

Door Rick Pasker 19 juni 2020 | 12:34


Daniel Ricciardo mag zich volgend seizoen melden bij het team van McLaren waar hij de concurrentie aan zal gaan met Lando Norris. De Australiër heeft hoge verwachtingen van de Brit, die het dit seizoen nog moet opnemen tegen Carlos Sainz. De Spanjaard zal volgend seizoen onder contract staan bij Ferrari en Ricciardo komt voor hem in de plaats.

De verwachtingen over Norris zijn hoog bij Ricciardo. 'Bij Red Bull Racing voelde het met Max Verstappen alsof we op elkaar konden meeliften door elkaar te pushen. Ik zou het geweldig vinden als ik dat met Lando ook heb. Ik verwacht dat dan ook van hem, omdat hij een sterk rookiejaar had. Ik ben er vrij zeker van dat hij Carlos heeft overtroffen', looft Ricciardo zijn toekomstige teamgenoot bij McLaren in de F1 Nation-podcast.

'Ik kijk ernaar uit om enkelbijtertjes op me af te krijgen'

Met Esteban Ocon heeft Ricciardo dit seizoen bij Renault ook een rookie naast zich. 'Wat ik volgend seizoen met Norris heb is eigenlijk hetzelfde met Ocon dit jaar. Ik heb nog niet tegen hem kunnen rijden als teamgenoot, maar ik kijk ernaar uit om dit soort jonge, kleine enkelbijtertjes op me af te zien komen', sluit Ricciardo af. (Foto: Renault Sport Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws