Norris kijkt uit naar strijd met Ricciardo: 'Niet alleen maar lachen en gieren' Formule 1

Norris kijkt uit naar strijd met Ricciardo: 'Niet alleen maar lachen en gieren'

Door Maurits Kappetijn 21 juni 2020 | 16:11


Lando Norris vindt het fantastisch dat hij volgend jaar teamgenoot is van Daniel Ricciardo. Ondanks dat de McLaren-coureur aan Carlos Sainz een fijne teamgenoot heeft, denkt hij dat hij zich tegen Ricciardo kan meten aan de absolute Formule 1-top. 

Norris kijkt er naar uit om het volgend jaar op te nemen tegen Ricciardo. 'Het team heeft hem natuurlijk gehaald om zijn kwaliteiten. Daniel heeft het meerdere malen opgenomen tegen wereldkampioenen en daarbij was hij echt goed. Het vertrouwen vanuit McLaren is dan ook logisch. Ik heb dan ook echt zin om tegen hem te racen, ik ben benieuwd waar ik sta ten opzichte van hem. Het wordt een intense strijd, denk ik', aldus de Britse coureur tegen The Race.

Veel fans verheugen zich op het duo Norris-Ricciardo, omdat de twee vaak de lolbroek uithangen tijdens Formule 1-evenementen. 'Maar het is niet alleen maar dollen natuurlijk', benadrukt Norris. 'We zullen vast veel grapjes uithalen en om elkaar lachen, maar uiteindelijk zijn we coureurs en willen we elkaar verslaan. Al helemaal nu we in hetzelfde team zitten. Het duurt nog een paar maanden voordat we echt tegen elkaar kunnen rijden, maar bij mij begint het nu al te kriebelen.' (Foto: McLaren F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws