Albon tijdens de filmdag: 'Het voelt wel een beetje vreemd' Formule 1

Albon tijdens de filmdag: 'Het voelt wel een beetje vreemd'

Door Christian Moerman 25 juni 2020 | 14:57


Alexander Albon heeft zijn eerste meters in de vernieuwde RB16 erop zitten. Volgens de Thaise-Brit loopt alles op Circuit Silverstone naar behoren en heeft hij nog genoeg werk te verrichten.

'Alex hier, we zijn op Silverstone. Het weer is goed, we zijn bezig met het opnemen van onze filmdag. Het voelt goed om weer in de auto te zitten', geeft Albon aan in een filmpje via Twitter.

Albon is de enige die voor Red Bull Racing in actie komt voorafgaand aan het Formule 1-seizoen. Door inreisreglementen moest Max Verstappen in Monaco blijven, waardoor de Nederlander geen minuten kan maken voorafgaand aan de eerste trainingssessies op de Red Bull Ring.

Albon: 'Het voelt ook een beetje vreemd'

De heren zijn er natuurlijk een flinke tijd tussenuit geweest. Dat merkt Albon wel, geeft hij aan: 'Het voelt ook een beetje vreemd om eerlijk te zijn maar we zijn pas net begonnen.'

'Ik heb nog genoeg ronden te rijden. Ik ben enorm enthousiast!', concludeert Albon, die dit jaar zijn eerste volledige jaar bij de Oostenrijkse renstal vol zal gaan maken. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws