Wedden op GP Oostenrijk: Hamilton favoriet, Verstappen tweede Formule 1

Wedden op GP Oostenrijk: Hamilton favoriet, Verstappen tweede

Door Niels Opdam 03 juli 2020 | 17:53


Op 5 juli is het dan eindelijk zover: de Formule 1 keert terug! In Spielberg wordt de Grand Prix van Oostenrijk verreden. Nu de hoogste autosportklasse terugkeert, kun jij ook weer wedden op de Formule 1. Volgens TOTO is Lewis Hamilton de favoriet op de Red Bull Ring!

In 2018 en 2019 won Verstappen de Oostenrijkse Grand Prix. Valtteri Bottas was in 2017 de winnaar in Spielberg en in 2016 was Hamilton de snelste. Nico Rosberg was tweemaal de winnaar van de Grand Prix van Oostenrijk, zowel in 2015 als in 2014 was hij de snelste coureur op de Red Bull Ring. 

Uiteraard kun je weer wedden op Verstappen. Denk jij dat de Nederlander weer de snelste is in Oostenrijk? Zet dan in en krijg 4,50 keer je inzet terug! Als Hamilton de snelste is, dan krijg je 1,85 keer je inzet terug. Mocht Valtteri Bottas de beste zijn in Spielberg, dan krijg je 5,50 keer je inzet terug! Charles Leclerc heeft een quotering van 15,00 en Sebastien Vettel volgt met een quotering van 17,00. 

Denk jij dat Max Verstappen de GP van Oostenrijk wint? Zet in en krijg 4,50 keer je inzet terug!

Lees 3 Reacties

Tags:

Reacties

Martijn van Tilburg
30 Jun 2020 om 07:42

Heel simpel, omdat je niet alleen op Hami en Max kan inzetten!
Maar ook op alle (20) andere coureurs!
En de meeste hebben het toch bij het verkeerde eind, vandaar de meest logische keuze levert de 'gokker' het minste winst op.

Japiootje
26 Jun 2020 om 14:38

Simpel ... Naast het feit dat er genoeg mensen zijn die gokken op een andere rijder ( bv Bottas / LeClerc, etc / hogere uitkeringspercentage ) zal bij een toename van het wedden op dezelfde persoon het uitkeringspercentage lager worden ... Dit verandert continu .. De bookmakers houden dus constant het gehele plaatje in de gaten .. Fijn weekend

The Real Wheely
26 Jun 2020 om 12:58

Niet dat ik van plan ben om te gaan gokken, maar ik snap echt niet hoe dit werkt. Stel iemand zet €1,- op Hamilton en iemand €1,- op Max. Dan komt er €2,- binnen maar ze moeten er altijd €3,- uitbetalen of nog meer als een andere coureur wint. En dat dan nog vermenigvuldigd met het aantal mensen dat geld inzet. Hoe kunnen ze hier nou geld aan verdienen?

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws