De la Rosa: 'Ik heb Alonso gezegd dat hij terug moest keren' Formule 1

De la Rosa: 'Ik heb Alonso gezegd dat hij terug moest keren'

Door Joshua Jacobs 29 juni 2020 | 16:52


Pedro de la Rosa weet dat het een persoonlijke keuze gaat worden voor Fernando Alonso of hij terugkeert in de Formule 1 in 2021. Wel heeft hij zijn best gedaan om de Spanjaard te overtuigen dat hij de gok met Renault moest wagen.

'Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat hij gaat doen. Uiteindelijk is dat aan hem. Ik kan echt alleen maar zeggen dat ik hoop dat hij terugkeert. Dat heb ik hem gezegd. De allerbesten moeten gewoon in de Formule 1 zijn', geeft de voormalige coureur aan tegen Marca.

De 49-jarige Spanjaard weet dat de zitjes in competitieve wagens erg schaars zijn met eigenlijk alleen nog een plaats bij Renault of theoretisch bij Racing Point, mocht dat team besluiten één van zijn huidige rijders Sergio Perez of zelfs Lance Stroll aan de kant te zetten.

'Met Alonso is het net als met Messi'

'Wel doet een buitengewone rijder altijd buitengewone dingen met weinig competitieve wagens. Het zou net zijn als dat Messi besluit over te stappen naar Granada. Met alle respect heb ik liever dat hij zijn ding daar doet, dan dat hij het niet in de Spaanse competitie doet.' (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

 

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws