Politie waarschuwt eigenwijze fans: 'Hele F1-seizoen in gevaar als je komt' Formule 1

Politie waarschuwt eigenwijze fans: 'Hele F1-seizoen in gevaar als je komt'

Door Harry Verolme 29 juni 2020 | 19:37


Britse politie verzoekt Formule 1-fans dringend om niet naar het circuit van Silverstone te komen voor de beide Grands Prix van Groot-Brittannië. Als ze toch besluiten af te reizen naar het circuit brengen ze namelijk het personeel in gevaar, en daarmee dus ook de rest van het F1-seizoen van 2020.

In een officieel bericht wijst de Northamptonshire Police – de eenheid verantwoordelijk voor het circuit – fans erop om thuis te blijven. 'De organisatoren hebben strikte maatregelen genomen om gevaar op infecties te voorkomen en het racepersoneel en andere betrokkenen te beschermen. Als mensen ongecontroleerd samenkomen in de omgeving, kan het volledige F1-seizoen om zeep geholpen worden.'

De beide F1-races in Engeland, die gepland staan voor de weekenden van 2 en 9 augustus, zullen dan ook enkel op televisie bekeken kunnen worden, aldus opzichter Dennis Murray. 'We begrijpen dat het verleidelijk is om toch naar het circuit te komen, maar blijf alstublieft thuis. De omgeving wordt zeer streng beveiligd. Ieder die probeert om binnen te dringen, zal door de beveiliging naar buiten worden gezet.' (Foto: Red Bull Content Pool)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws