Mol hint op ijzersterke Honda-Red Bull: 'Alle neuzen wijzen die kant op' Formule 1

Mol hint op ijzersterke Honda-Red Bull: 'Alle neuzen wijzen die kant op'

Door Marnik Kok 30 juni 2020 | 12:33


Olav Mol denkt dat Honda met een ijzersterke krachtbron verschijnt in Oostenrijk voor de eerste Grand Prix van het 2020-seizoen. De F1-commentator merkt dat de sfeer bij Red Bull Racing wel héél relaxed is, vertelt hij in zijn F1 aan Tafel podcast.

'Ik denk dat Honda een enorme stap gemaakt heeft', verklaart Mol. 'Je moet reëel zijn, je kunt engineeren aan aerodynamica voor een paar tienden, maar als je 40 PK meer hebt, hoef je dat ook wat minder te doen.'

De vaste commentator van de Formule 1 heeft een onderbuikgevoel als hij kijkt naar hoe relaxed de Red Bull Racing-prominenten zijn. Zo verklaart teambaas Christian Horner al meerdere keren dat ze nog nooit zo goed zijn voorbereid voor de start van een raceseizoen. 

Mol: 'Honda plande al langer om in 2020 te scoren'

Volgens Mol moet er dan ook niet vergeten worden dat het Honda's plan was om in 2020 een gooi te doen naar de wereldtitel: 'Dat was het plan, dat ze vorig jaar wedstrijden wonnen en pole positions pakten, dat waren cadeautjes. Daar had niemand nog op gerekend.'

Hij denkt dan ook dat Honda alles in huis heeft om een gooi te doen naar de wereldtitel. 'Wat mij betreft wijzen die neuzen allemaal die kant op. Welkom in de wereld van de autoracerij: zondag na de race weten we meer.' (Foto: Ziggo Sport)

Heb jij de Instagram-pagina van F1Maximaal al gecheckt?


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws