Vettel: 'Qua rangorde moeten we realistisch blijven' Formule 1

Vettel: 'Qua rangorde moeten we realistisch blijven'

Door Christian Moerman 30 juni 2020 | 17:12


Sebastian Vettel is erop gebrand om dit seizoen alles te geven. De Duitser gaat zijn laatste jaar voor de Italiaanse renstal in en geeft aan dat hij uitkijkt naar de seizoensstart op de Red Bull Ring.

'Het is geen geheim dat we allemaal graag weer naar het circuit willen. In het begin was de verlengde winterstop prettig. Doorgaans reizen we de wereld rond en nu konden we wat meer tijd doorbrengen met familie en vrienden. De tijd is echter gekomen om het circuit weer op te gaan', heeft Vettel aangegeven volgens La Gazzetta dello Sport.

Ook wordt gesuggereerd dat Vettel de strijd aan wil gaan dit jaar: 'Ik ben er klaar voor en ga dit jaar alles geven, al wordt het wel anders zonder fans langs het asfalt. Het Oostenrijkse circuit is als een draaimolen - je maakt met enorme snelheid rondjes. Ik hou van het circuit, deels omdat het in de bergen ligt.'

Een seizoensstart met twee races op het circuit in Spielberg zal vreemd voelen, schat Vettel in: 'Het is ongebruikelijk om twee races op één circuit te verrijden. We hebben voor week twee in ieder geval wel veel data tot onze beschikking. Het eerste weekend wordt belangrijk voor het tweede weekend. Qua rangorde moeten we realistisch blijven.' (Foto: Ferrari F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws