Horner: 'Tik je elkaars ellebogen aan wanneer je een goed resultaat neergezet hebt?' Formule 1

Horner: 'Tik je elkaars ellebogen aan wanneer je een goed resultaat neergezet hebt?'

Door Christian Moerman 01 juli 2020 | 09:39


Christian Horner ziet niet in hoe de teams afstand van elkaar kunnen houden wanneer er een goed resultaat behaald wordt. Doorgaans springt men elkaar na het behalen van een goed resultaat in de armen, nu mag dat niet meer.

'Het vreemdste gaat worden om te zien hoe de post-race procedure eruit gaat zien', geeft de Brit aan via Inside Racing. Mocht Max Verstappen een Grand Prix winnen, dan kan Horner hem geen knuffel of een hand geven bijvoorbeeld.

Hoe men na afloop van een race met elkaar een goed resultaat zal vieren, is ook Horner nog onduidelijk: 'Wat doe je dan? Tik je elkaars ellebogen aan wanneer je een goed resultaat neergezet hebt?'

Horner benadrukt belang van discipline

Wanneer een race gewonnen wordt door een team maakt dat veel los bij de werknemers, weet Horner: 'De emoties lopen na afloop van een Grand Prix hoog op, met name wanneer je een goede eindklassering weet te verzilveren.'

'Dat gaat de discipline van de teams dus flink op de proef stellen', voorspelt de Red Bull Racing-teambaas. Uiteraard hoopt hij dat het Red Bull is wiens discipline aankomende zondag (5 juli) op de proef gesteld wordt na afloop van de eerste Grand Prix van 2020. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws