Schumacher: 'Overtuigd dat Vettel sneller kan zijn dan Leclerc' Formule 1

Schumacher: 'Overtuigd dat Vettel sneller kan zijn dan Leclerc'

Door Marnik Kok 02 juli 2020 | 13:20


Voormalig Formule 1-coureur Ralf Schumacher verwacht dat Vettel met twee gestrekte benen zijn misschien wel laatste seizoen in gaat. De Duitser is op zoek naar zijn vijfde wereldtitel, maar de kansen voor Ferrari lijken niet erg groot.

In een interview met Formel 1 is de jongere broer van Michael Schumacher open over zijn verwachtingen van Vettel. 'Het is makkelijker voor Sebastian omdat hij niets meer te verliezen heeft', verwacht hij.

Wel zet Schumacher zijn vragen bij de steun die de viervoudig wereldkampioen moet krijgen van de Italiaanse renstal: 'Ik ben er 100 procent van overtuigd dat hij sneller kan zijn dan Charles Leclerc. De vraag is: in hoeverre ondersteunt Ferrari hem? De eerste races zijn cruciaal.'

Schumacher: 'Geen concurrentie voor Hamilton'

Toch verwacht Schumacher geen titel voor de Scuderia. Hij gaat uit van een zevende titel voor Lewis Hamilton, waarmee hij het record van Michael Schumacher evenaart. 'Ik denk dat er geen concurrenten zijn. Hamilton's totaalpakket is ongelofelijk, hij maakt bijna geen fouten. De enige die in de buurt komt is zijn teamgenoot, Valtteri Bottas.' (Foto: Ferrari F1 Media)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

johnnybgood
2 Jul 2020 om 17:35

wat een gelul,leclerc was in een auto waar die nog aan moest wennen in het 1ste jaar ,al sneller,vettel wordt dit jaar verder afgebrand

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws