Raikkonen: 'Beslis dit jaar over mijn pensioen' Formule 1

Raikkonen: 'Beslis dit jaar over mijn pensioen'

Door Merijn Kramer 02 juli 2020 | 17:56


Kimi Raikkonen heeft nog geen besluit genomen over zijn toekomst. Wel laat hij weten dat hij nog voor het einde van het seizoen zijn beslissing kenbaar zal maken. Het contract van de Finse coureur bij het team van Alfa Romeo loopt dit jaar af.

F1i.com weet te melden dat de veranderende, en uitgestelde, regels per 2022 in ieder geval niet cruciaal zijn in de beslissing van Raikkonen. 'De nieuwe regels dicteren mijn toekomst niet. Ik geef voor het einde van het jaar mijn antwoord, maar we hebben nu nog geen enkele race verreden. We zien wel wat er gebeurt dit jaar. We zitten in een wat rare situatie dit jaar, wat het een beetje vreemd maakt om het er over te hebben.'

Onduidelijk waar Alfa staat dit jaar

Raikkonen gaf daarnaast ook toe dat het lastig werd om te voorspellen waar Alfa Romeo dit jaar staat wat betreft de prestaties. 'We zien wel waar we uiteindelijk staan. Na het testen is het altijd lastig om er een pijl op te trekken. Het is onmogelijk om te zeggen wie waar staat in het veld', sluit de Fin af. (Alfa Romeo Racing)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws