Perez verwacht een sterk jaar voor Racing Point Formule 1

Perez verwacht een sterk jaar voor Racing Point

Door Merijn Kramer 02 juli 2020 | 20:23


Sergio Perez heeft erg veel vertrouwen in het komende seizoen. Bij de tests in Spanje bleek de 'roze Mercedes' wel erg snel te zijn. Het doel is dan ook om bij de kwalificatie de tweede of derde startrij te pakken. 

'We weten natuurlijk nog niet hoe goed we zijn dit seizoen, maar we hebben wel het doel om in de top zes mee te doen', vertelt Perez voorafgaand aan de Grand Prix van Oostenrijk. Hoewel de tests in januari bemoedigend waren, weet de coureur echter niet helemaal zeker of het gaat lukken.

'De tests in januari zijn natuurlijk niet echt relevant meer, er is inmiddels namelijk al veel veranderd. Maar ik ben wel erg nieuwsgierig naar waar we staan. Ik kijk wat dat betreft zeker weten uit naar zaterdagmiddag.', gaat de Mexicaan verder.

Nieuwe procedures zijn vreemd, maar logisch

Verder ging Perez nog in op de nieuwe procedures die gelden omtrent het coronavirus. Er is namelijk veel veranderd op het circuit. 'Het is wel vreemd om zoveel verandering te zien, maar het is wel iets wat we moeten doen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is en blijft. Het steekt wat dat betreft wel goed in elkaar. De FIA en de FOM verdienen wat dat betreft wel een pluim', sluit hij af. (Bron: Racing Point F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws