Seidl verrast na prestatie Norris: 'Het was een schitterende ronde van hem' Formule 1

Seidl verrast na prestatie Norris: 'Het was een schitterende ronde van hem'

Door Rick Pasker 04 juli 2020 | 21:59


Andreas Seidl is verrast dat McLaren met een goede prestatie uit de kwalificatie voor de Grand Prix van Oostenrijk wist te komen. Er was vooral veel lof voor Lando Norris vanuit de teambaas. De Brit wist zich namelijk als vierde te kwalificeren voor de race.

'Na vrijdag gingen we er eigenlijk van uit dat het erg krap zou zijn om in Q3 te komen, omdat het veld zo dicht bij elkaar lag', voorspelde Seidl tegenover Motorsport-Total.com. 'Ik zou dan ook blij zijn als we punten mee naar huis kunnen nemen. Dat zou een goede basis zijn voor onze volgende races.'

'Racing Point en Ferrari zullen zeker sterk zijn in de race'

Toch blijft Seidl bescheiden. 'Op vrijdag zagen we dat sommige auto's om ons heen in een zeer hoog tempo kunnen rijden. We weten waar onze zwakheden liggen en we weten ook dat we eerst moeten presteren in de race. Racing Point en Ferrari zullen zeker sterk zijn in de race', verwacht Seidl.

Ook Norris kan rekenen op veel lof 'Het was een schitterende ronde van hem. Vooral nadat hij de eerste Q3-run moest stoppen vanwege een sensorprobleem dat we moesten oplossen. Maar zelfs dat bracht hem niet uit zijn ritme. Hij was kalm en ontspannen. Dat toont aan dat hij een goede stap heeft gezet in de winter', sluit Seidl af.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws