Ocon maakt geen vrienden tijdens rentree: 'Hij moet mensen niet van het circuit drukken' Formule 1

Ocon maakt geen vrienden tijdens rentree: 'Hij moet mensen niet van het circuit drukken'

Door Christian Moerman 07 juli 2020 | 10:28


Daniil Kvyat is niet te spreken over de rentree van Esteban Ocon. De Fransman kende gedurende zijn eerste race in twee jaar een aanvaring met de Rus. Het kostte Kvyat veel punten.

'De race ging uitstekend totdat ik een touché kende met Ocon. Mijn pace was goed en ik had verse banden', laat de AlphaTauri-rijder optekenen tegenover Formula 1.

Kvyat probeerde in de tweede sector van de Red Bull Ring om de Renault-coureur heen te komen, Ocon gaf niet mee. Kvyat moest in de ankers maar het kwaad was al geschied.

Kvyat kritisch naar Ocon

Na afloop is hij niet tevreden met het gedrag van zijn Franse collega: 'Ocon moet mensen niet van het circuit drukken. Aan de andere kant had ik ook geduldiger kunnen rijden. Het is teleurstellend, tot dat moment verliep de race uitstekend.'

'Door de aanvaring beschadigde ik mijn voorvleugel en mijn ophanging. Toen ik daarna een lekke band kreeg betekende dat het einde van mijn race', concludeert Kvyat, die zijn teamgenoot Pierre Gasly als zevende zag eindigen. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws