CEO Ferrari: 'Show van Leclerc, jammer van Vettel' Formule 1

CEO Ferrari: 'Show van Leclerc, jammer van Vettel'

Door Marnik Kok 07 juli 2020 | 10:30


Louis Camilleri, de grote baas van het Ferrari-imperium, is tevreden met Charles Leclerc als coureur bij de Italiaanse renstal. Tegelijkertijd is hij kritisch over de prestaties van teamgenoot Sebastian Vettel, maar meent hij dat de SF1000 daarvan het probleem is.

'Charles maakte er een show van in Oostenrijk, zowel in het profiteren van kansen die hij kreeg op het asfalt als het verdedigingswerk dat hij heeft neergezet', verklaart de Ferrari-CEO aan Motorsport. Volgens hem heeft de Monegask alles in huis om de kleur van de Scuderia te verdedigen.

Over de prestaties was Camilleri, niet geheel onverwachts, wat minder te spreken. Vettel kwam niet verder dan de tiende positie en pakte hiermee slechts één puntje: 'Jammer van Sebastian, die niet beter kon rijden omdat het pakket van zijn auto niet toereikend was.'

Absolute vertrouwen in Binotto

De Ferrari-CEO heeft hiernaast het absolute vertrouwen in teambaas Mattia Binotto uitgesproken. Binotto krijgt veel kritiek wegens de tegenvallende prestaties van de Scuderia. Met het vertrouwen van de grote baas in de zak lijkt het nog niet het einde te zijn van Binotto's carrière bij Ferrari. (Foto: Ferrari F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws