Bottas: 'We beginnen dit weekend weer vanaf nul' Formule 1

Bottas: 'We beginnen dit weekend weer vanaf nul'

Door Marnik Kok 07 juli 2020 | 16:53


Met twee achtereenvolgende Grands Prix op hetzelfde circuit, zou je zeggen dat de teams aardig wat data meenemen naar komend weekend. Valtteri Bottas claimt echter dat ze bij Mercedes gewoon weer helemaal opnieuw beginnen met voorbereiden.

'We beginnen gewoon weer vanaf nul', zegt de winnaar van de eerste Grand Prix tegen Motorsport Week. 'We leren natuurlijk wel van vorige week, maar voor de rest moeten we het gewoon opnieuw doen. Veel meer heb ik er eigenlijk niet over te zeggen.'

Bottas scoort over het algemeen goed in Oostenrijk, maar kan geen verklaring geven waar dit vandaan komt. 'Sommige bochten liggen je beter en sommigen niet, maar verder heb ik er niet echt een verklaring voor', analyseert de Mercedes-coureur.

Mercedes op jacht naar een 1-2

Dit weekend zal Mercedes weer op jacht gaan naar P1 en P2. In de kwalificatie is de Duitse renstal dominant: er zit een halve seconde tussen de tijden van Mercedes en de bolide van Max Verstappen, die zich als derde kwalificeerde. Het hopen voor de concurrentie is dan ook hopen op wederom een chaotische race. (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws