Ondertussen in Oostenrijk | Hulkenberg terug in F1 als analist Formule 1

Ondertussen in Oostenrijk | Hulkenberg terug in F1 als analist

Door Christian Moerman 10 juli 2020 | 21:08


Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ...' op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Hulkenberg terug in F1 als analist

Nico Hulkenberg keert komend Grand Prix-weekend terug in de Formule 1. Niet als coureur, maar als analist voor de Duitse televisiezender RTL. Hieronder is de videoboodschap van de voormalig F1-coureur te zien.

Gasly geïrriteerd tijdens tweede vrije training

Pierre Gasly was niet zo happy tijdens de tweede vrije training voor de GP van Stiermarken.

Duizenden tests afgenomen, nul coronagevallen

De afgelopen paar dagen zijn in Spielberg weer duizenden coronatests afgenomen. Gelukkig voor de sport zijn er weer nul gevallen: enkele coureurs hebben het circuit ondertussen verlaten om naar Monaco te vliegen, wat weer extra risico met zich meebrengt.

Spin van Kvyat tijdens eerste training

Daniil Kvyat spint zijn AlphaTauri-bolide tijdens de eerste vrije training van de GP van Stiermarken. In bocht drie verliest hij de macht over het stuur, maar weet zonder schade weer het asfalt op te duiken en zijn weg te vervolgen.

De helm van Verstappen uit alle hoeken

Max Verstappen zal met een speciale helm aan de start van de tweede race verschijnen. De nieuwe helm, die een wat Nederlandse uitstraling heeft, is hier van alle hoeken te bekijken.

Honda maakt zich klaar voor race twee

De tweede Grand Prix van 2020 staat alweer om de hoek. Daarom is men bij Honda alweer druk bezig om de krachtbronnen haarfijn in orde te krijgen voorafgaand aan de eerste trainingssessies.

Verstappen met nieuw helmontwerp op de Red Bull Ring

Voor de tweede thuisrace van Max Verstappen in 2020 heeft de Nederlander besloten om met een aangepast helmontwerp voor de dag te komen. De Red Bull Racing-coureur toont via Instagram zijn nieuwe hoofddeksel.

Alonso spreekt fans toe in Renault-outfit

Fernando Alonso stal direct na de bekendmaking van zijn F1-rentree de harten van veel fans door een videoboodschap op te nemen. De video verscheen op de instagram van Renault.

Verstappen loopt hard door Oostenrijk

Max Verstappen weet zich te vermaken in Spielberg. De Nederlander gebruikt de week in Oostenrijk om hard te lopen met een waanzinnig uitzicht. Ook heeft het team een barbecue gehouden om moreel hoog te houden.

Renault plaagt fans met geluidsfragment

Wie gaat de nieuwe coureur van Renault worden? Vandaag moet het bekend worden. Bij Renault laten ze vriend en vijand wachten op de aankondiging, hoewel dit geluidsfragment veel zegt..

Mercedes zit klaar voor Alonso-aankondiging Renault

Het is al langer duidelijk dat de social media-afdeling van Mercedes over een flinke dosis humor beschikt. Het is de Duitse renstal niet ontgaan dat Renault vandaag met groot nieuws komt en ook daar zitten ze bij de redactie meer dan klaar voor de aankondiging.

(Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws