Brundle: 'Alonso aast op kampioenschapstitel 2022' Formule 1

Brundle: 'Alonso aast op kampioenschapstitel 2022'

Door Marnik Kok 09 juli 2020 | 10:30


Martin Brundle heeft vertrouwen in de prestaties van Fernando Alonso, die volgend seizoen weer terugkeert in de Formule 1. Bij Renault zou hij nog wel eens een gooi kunnen doen naar de wereldtitel in 2022, voorspelt Brundle volgens Sky Sports.

Een kampioenschap binnenslepen met Renault wordt niet gelijk makkelijk, moet Brundle toegeven. 'Ze moeten veel goede teams verslaan, dus dat wordt nog wat. Het is altijd een droom als je bij een team komt en gelijk podiums kunt pakken.'

Leeftijd Alonso maakt prestaties niet minder

Dat Alonso al wat ouder is, maakt volgens Jenson Button niet uit. De wereldkampioen van 2009 herkent zichzelf in de Spaanse coureur. 'Ik voel me ook nog prima op mijn veertigste, ik heb ook wel zin om weer ergens te racen', vertelt Button. Alonso wordt binnenkort 39.

Ook heeft de tweevoudig wereldkampioen niet stilgezeten nadat hij de Formule 1 de rug toekeerde. 'Hij won twee keer de 24 uur van Le Mans, de 24 uur van Daytona en hij had een grote kans bij de Indy 500. Alonso is zeker nog gemotiveerd', weet Brundle. (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws