Räikkönen: 'Relatie Vettel en Ferrari niet zo slecht als men zegt' Formule 1

Räikkönen: 'Relatie Vettel en Ferrari niet zo slecht als men zegt'

Door Marnik Kok 09 juli 2020 | 15:45


Kimi Räikkönen, oud-teamgenoot van Sebastian Vettel, denkt dat de relatie tussen de Duitser en Ferrari niet zo slecht is als in de media wordt gezegd. De Fin, die ook bevriend is met Vettel, weet zeker dat hij net zo behandeld wordt als teamgenoot Charles Leclerc.

'Eerlijk gezegd weet ik niet wat er allemaal aan de hand is daar, en dat zijn mijn zaken ook niet. Ik twijfel er wel aan dat de relatie daar zo slecht is als geschetst wordt', vertelt Räikkönen aan Motorsport. De ex Ferrari-coureur wil er verder niet te veel op ingaan, maar weet wel dat Vettel niet wordt benadeeld door het team.

Volgens verschillende media wordt de viervoudig wereldkampioen namelijk benadeeld, en wordt Leclerc voorgetrokken. Het contract van Vettel eindigt na het huidige seizoen, dus de focus zou meer op de Monegask gelegd worden.

Ferrari-coureurs krijgen zelfde behandeling

'Dit is absoluut niet waar', weet de Alfa Romeo-coureur zeker. 'Ik ben er zeker van dat ze precies hetzelfde worden behandeld, allebei. Het is ook in hun (Ferrari, red.) belang dat beide wagens zo goed mogelijk presteren, dus ik zou niet weten waarom ze iets anders zouden doen.' (Foto: Alfa Romeo Racing)

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws