Perez: 'De coureurs maken het verschil in het middenveld' Formule 1

Perez: 'De coureurs maken het verschil in het middenveld'

Door Merijn Kramer 09 juli 2020 | 20:56


Sergio Perez kan terugkijken op een goed eerste weekend. Voor het komende weekend verwacht hij echter dat de coureurs in het middenveld het verschil zullen maken. De marges tussen McLaren, Ferrari en Racing Point zijn immers erg klein. 

'De marges in het middenveld zijn ontzettend klein', vertelt Sergio Perez aan Formula1.com. Volgens hem maakt vijf honderdsten van een seconde een wereld van verschil. Hij denkt met name dat het team wat ongelukkig was met het verloop van de race afgelopen weekend, waar safety car-situaties ervoor zorgden dat het veld flink op de schop ging. 

Ook Stroll denkt dat de marges tussen de drie verschillende teams erg klein zijn. 'Uiteindelijk hangt het nu echt af van het rondje dat je rijdt. Ik kan in ieder geval niet zeggen wie er sneller is, het ligt namelijk erg dicht bij elkaar.'

Racing Point heeft meer in het vaatje

Perez denkt op zijn beurt dat er nog wel veel te halen valt voor het team uit Silverstone. 'De lage- en middelsnelle bochten zijn nu nog onze zwakke punten, daar kunnen we nog veel op winnen. Maar de auto is voor ons ook nog erg nieuw. Ik denk dat het komende weekend daarom een goede test voor ons zal zijn', sluit de Mexicaan af. (Bron: Racing Point F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws