Norris kampt met lichaamsklachten: 'Flinke pijn tijdens remmen' Formule 1

Norris kampt met lichaamsklachten: 'Flinke pijn tijdens remmen'

Door Harry Verolme 10 juli 2020 | 18:09


Na een sensationeel podium in Oostenrijk is de pret er bij Lando Norris inmiddels wel uit. De jongste Britse podiumfinisher in de geschiedenis van de Formule 1 heeft niet alleen een gridstraf van drie plaatsen aan zijn broek, ook kampt hij met rugproblemen.

Norris liet na afloop van de tweede vrije training bij Sky Sports weten dat dit de reden was dat hij niet zoveel ronden reed in de middag. 'Ik wil ervoor zorgen dat ik voor zaterdag en de race op zondag in vorm ben, daarom deed ik het vandaag rustig aan. Het gaat inmiddels wel redelijk als ik rondloop, maar tijdens het rijden, met name bij het aanremmen of in snelle bochten, doet het behoorlijk zeer.'

De situatie van de McLaren-coureur wordt daarom nauwlettend in de gaten gehouden. 'Ik heb met specialisten gesproken en zij hebben geprobeerd het uit te vogelen, maar het is niet zo eenvoudig om op te lossen. Ik zit momenteel aan de pijnstillers, maar daardoor was ik er niet helemaal goed bij vandaag, dat is frustrerend. Ik had daardoor ook weinig vertrouwen in de auto.' (Foto: McLaren Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws