Mogelijk een derde race in Oostenrijk: 'Carey vroeg wat coureurs daarvan vinden' Formule 1

Mogelijk een derde race in Oostenrijk: 'Carey vroeg wat coureurs daarvan vinden'

Door Rick Pasker 11 juli 2020 | 19:02


In de paddock wordt er mogelijk gesproken over een derde race op de Red Bull Ring, nu duidelijk is dat een race in Hongarije problemen veroorzaakt. Volgens Alexander Wurz heeft Chase Carey, CEO van de Formule 1, aan hem gevraagd of dit voor de coureurs een mogelijkheid zou zijn.

'Carey vroeg aan mij wat de coureurs ervan vinden als we driemaal op de Red Bull Ring zouden rijden', begint Wurz in gesprek met ORF. 'Ik zei: 'Als het de enige oplossing is, dan kunnen we hem ook tien keer rijden.' We rijden liever vaker hier dan dat we helemaal niet kunnen racen. Deze optie kan er zijn en je kunt snel schakelen. Alle veiligheidsmarshals en apparatuur zijn hier al', stelt Wurz.

'Dan moet je dat voor zondagavond weten'

De oud-Formule 1-coureur vervolgt: 'Het is waarschijnlijk te organiseren, maar dan moet je dat voor zondagavond weten', zei de Oostenrijker, die vermeldt dat 'het kan zijn dat de race in Hongarije niet zal plaatsvinden. Als je dat weet in de komende 24 uur, dan is het goed mogelijk dat we hier volgende week weer zitten', sluit Wurz af.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws