Hoe laat is de Grand Prix van Stiermarken? Formule 1

Hoe laat is de Grand Prix van Stiermarken?

Door Harry Verolme 12 juli 2020 | 07:30


De Grand Prix van Stiermarken staat op de planning voor zondag 12 juli. Ook de tweede race van het Formule 1-seizoen van 2020 zal verreden worden op de Red Bull Ring, maar de omstandigheden kunnen niet anders zijn dan een week geleden. Lewis Hamilton greep poleposition in een regenachtige kwalificatie, maar zon wordt voorspeld voor de race.

De race start net als vorige week om 15:10 uur Nederlandse tijd. Wanneer de lichten doven, zal Max Verstappen samen met Hamilton vechten om als eerste uit bocht 1 te komen. De Red Bull Racing-coureur miste poleposition op 1,2 seconde na een sensationele ronde van zijn Britse rivaal en start vanaf de tweede positie. Verstappen ging tevens in de fout tijdens zijn laatste poging om P1 te pakken.

Verstappen heeft goede kans op een zege

Hoewel Verstappen vorige week al vroeg in de race uitviel met technische problemen, heeft hij er wel degelijk vertrouwen in dat hij zondag voor de overwinning zal kunnen strijden. Daarnaast won de Nederlander de race op de Red Bull Ring de voorbije twee jaar. (Foto: Red Bull Content Pool)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws