Horner optimistisch over kansen Red Bull: 'Verstappen heeft geweldig werk geleverd' Formule 1

Horner optimistisch over kansen Red Bull: 'Verstappen heeft geweldig werk geleverd'

Door Rick Pasker 11 juli 2020 | 19:37


Christian Horner is optimistisch voor de Grand Prix van Stiermarken wat betreft de kansen voor Red Bull. Max Verstappen start de race vanaf een tweede positie en teamgenoot Alexander Albon mag de race aanvangen op de zesde positie. Daarmee staat de Oostenrijkse renstal keurig op de eerste en derde startrij.

'Kwalificeren onder deze weersomstandigheden is erg lastig, maar Max heeft geweldig werk geleverd', aldus Horner. 'Hij verloor veel tijd in zijn laatste ronde toen hij Sebastian tegenkwam die de pits indook, anders zou hij veel dichter bij Lewis zijn geweest. Maar ik denk niet dat hij hem in die ronde zou hebben verslagen.'

'Het team heeft vandaag goed werk geleverd'

De focus ligt dan ook op de race. 'Max start op P2 en Alex op P6. Het team heeft vandaag goed werk geleverd door goed samen te werken met de coureurs, omdat ze niet konden zien wat er om hen heen gebeurde door de regen. Morgen komt het neer op strategie en racetempo, dus laten we hopen dat we deze gridposities kunnen omzetten in goede resultaten', sluit de Red Bull-teambaas af.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws