Williams: 'Onze wagens doen het goed in Hongarije' Formule 1

Williams: 'Onze wagens doen het goed in Hongarije'

Door Luuc ten Velde 13 juli 2020 | 16:11


Claire Williams, teambaas van Williams Racing, is erg trots op de prestaties van haar team afgelopen weekend in de GP van Stierbergen. Vooral de kwalificatie van George Russell op zaterdag was erg goed voor het moraal binnen het team, vertelt de teambaas via Twitter. Toch zijn er nog wel punten om te verbeteren.

Het team van Williams begon zondagmiddag goed aan de race in Oostenrijk, maar al snel viel ook Russell, ondanks zijn goede kwalificatie, terug naar de achterhoede. Uiteindelijk werd Russell zestiende en belandde teamgenoot Nocholas Latifi op de zeventiende plek. 

Williams: 'Natuurlijk hadden we gehoopt op een beter resultaat, maar helaas was het racetempo een stuk hoger dan waarop we onszelf hadden ingesteld.' De teambaas van Williams stelt dan ook dat het belangrijk is om nu focus te houden. Alle pijlen moeten gezet worden op de volgende race.

'Onze wagens doen het goed in Hongarije', vertelt Williams. De ingenieurs van Williams zouden dan ook al hard aan de gang zijn met het analyseren van de race van afgelopen weekend. Op basis van de data kunnen de nodige aanpassingen voor volgende week gemaakt worden.

De teambaas sluit af door te stellen dat het goed is dat een andere baan goed is voor de verandering. Hierdoor zou er meer spanning zijn dan bij de race van afgelopen weekend. Fans zouden dit mogelijk veel interessanter vinden om naar te kijken. (Foto: Williams F1 Media)

Williams over Russell in Oostenrijk


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws