Wedden op GP Hongarije: Hamilton eerste, Verstappen vierde Formule 1

Wedden op GP Hongarije: Hamilton eerste, Verstappen vierde

Door Niels Opdam 19 juli 2020 | 10:41


Aankomende zondag, 19 juli, is het tijd voor de Grand Prix van Hongarije. Max Verstappen gaat daar voor zijn eerste overwinning van 2020, maar volgens TOTO is Lewis Hamilton de favoriet in Hongarije. Als jij wel vertrouwen hebt in een zege van de Nederlander, dan kun je uiteraard weer wedden op Verstappen!

Vorig jaar was Verstappen wel de beste tijdens de kwalificatie op de Hungaroring. Tijdens de race werd hij echter tweede achter Hamilton. Ook in 2018 was de Mercedes-coureur de snelste. In 2017 werd Sebastian Vettel eerste en in 2016 was het opnieuw Hamilton. Ook voor deze Grand Prix kun jij weer wedden op de Formule 1. 

Denk jij dat Verstappen de snelste is in Hongarije? Zet dan in en krijg 22,00 keer je inzet terug! Als Hamilton de snelste is, dan krijg je 1,40 keer je inzet terug. Volgens TOTO is Valtteri Bottas na Hamilton de favoriet. Als hij de snelste is op de Hungaroring, dan krijg je 4,00 keer je inzet terug. Sergio Perez wordt volgens de bookmaker derde. Als hij de snelste is, krijg je 16,00 keer je inzet terug!

Denk jij dat Max Verstappen de snelste is in Hongarije? Zet dan in en krijg 22,00 keer je inzet terug!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws