Hamilton: 'Ik heb dan liever dat ze de trofee naar me gooien' Formule 1

Hamilton: 'Ik heb dan liever dat ze de trofee naar me gooien'

Door Christian Moerman 14 juli 2020 | 14:40


Lewis Hamilton kan niet wennen aan het 'nieuwe normaal'. De zesvoudig wereldkampioen kreeg zijn trofee afgelopen zondag (12 juli) uitgereikt door een rijdende zuil. Voor Hamilton hoeven al die tierelantijntjes niet.

'Ik dacht dat dat wat vreemd was. Zo voelde het in ieder geval. Ik heb dan liever dat ze de trofee naar me gooien', geeft de Mercedes-coureur aan via Autosport

Hamilton vervolgt: 'Om eerlijk te zijn is dit gewoon een ontzettend vreemde tijd. Als je aan het werk bent, lijkt het of alles normaal is. Wanneer je aan het racen bent hier, vallen de fans je niet echt op. De tribunes staan namelijk vrij ver van het circuit.'

'Het ging bij mij pas echt dagen toen ik uit de auto stapte en er geen sfeer hing rondom de paddock. Dan mis je de fans en merk je wat een verschil ze maken.' De podiumceremonie werd niet bestormd door een horde Formule 1-fans, zoals dat doorgaans wel gebeurt.

Rijdende robots gaan te ver

Volgens Hamilton is het totaal niet nodig om met robots de bokalen naar de eigenaren te krijgen: 'Die doosjes met de trofeeën erop, dat ging mij wat te ver. Iedereen hier is getest en draagt handschoenen.' (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws